Workshops

LICHT kan door meerdere lagen materiaal schijnen. Het is een spannend avontuur om in één van de lagen een deel van je ontwerp te verbergen, dat alleen blootgegeven wordt als het object aan is; het doorstralende licht geeft dan een verrassende binnenkant bloot. Dit verrassingseffect loopt als een rode draad door de verschillende workshops.

                                                               WORKSHOPS GAAN ALTIJD DOOR

Iedere laatste vrijdag en zaterdag van de maand start ik met een kleine groep een workshop. Graag een week van te voren je komst aanmelden. Gewoonlijk heeft iedereen in deze 2 dagen de lichtsculptuur voltooid. Omdat ik wil voorkomen dat er haastig gewerkt moet worden, is er daarna ook altijd de mogelijkheid om je creatie af te maken; de kwaliteit van wat je maakt staat voorop.

Misschien wil je met een kleine zelf samengestelde groep werken. Het is mogelijk om hiervoor een afspraak te maken.

 

'CREATE YOUR LIGHTSCULPTURE'                                   iedere laatste vrijdag en zaterdag van de maand

Onder de slogan 'Light up your life' kunnen deelnemers in kleine groepjes of individueel insteken om een donna-torso te maken. Voor de duidelijkheid geen lichtsculptuur van je eigen torso; we werken om een mal.

Foto's zie HOME  - workshop torso, hotel des Indes - Den Haag, Fashion Hotel - Amsterdam, Hotel Mardaga - Genk, België

 

'MAAK EEN UNIEKE LICHTZUIL' L

In deze workshop maak je een lichtzuil uitgaande van bovenstaande concept. De zuil heeft een hoogte van 150 cm en staat 20 cm van de grond op een speciaal voor deze workshop ontworpen RVS-standaard. De lichtzuil is dimbaar. 

Deze lichtzuil kan ook als paar gemaakt worden: geliefden of vriendinnen of b.v moeder/zoon, grootvader/kleindochter.

Foto's zie HOME - workshop lichtzuil L

 

ER VOLGEN MEER WORKSHOPS.

 

Voor meer informatie: wil.hendriks@to-mi.nl of bel +31 (0)6 51 2222 19